rachelle stoffelsHoi,

Wat fijn dat je er bent, mijn naam is Rachelle, ik ben bruids- en gezinsfotograaf.
In 2009 wakkeerde mijn liefde voor fotografie aan en in 2014 studeerde ik af als zelfstandig fotograaf.

Het begon allemaal in 2010 toen ik mijn eerste 'professionele' camera kocht. Ik legde alles vast wat ik tegenkwam, maar merkte dat ik de foto's van mensen toch het meest waardevol vond om terug te zien. Het is een moment wat vastgelegd wordt en om daar naar terug te gaan door middel van foto's raakt mij elke keer weer.

Inmiddels fotografeer ik gezinnen en bruidsparen en vind ik het fijn dat ik dit ook voor anderen kan doen.
Ik vind het belangrijk dat ik jullie op je gemak stel en dat ik hier en daar een kleine aanwijzing geef als het nodig is. Maar het allermooiste compliment vind ik als je me zo min mogelijk ziet en jullie vooral bezig zijn met genieten van jullie elkaar en dat ik daar achteraf de herinneringen van toe mag sturen in een mooi album.

Ook voor familieshoots kom ik overal en nergens, soms gaan we naar de hei, andere keren kom ik bij mensen thuis. Ik vind het heerlijk om de liefde tussen mensen vast te leggen, en de ondeugende twinkeling in de ogen van kinderen. De kleinste momenten die je zelf amper bewust meemaakt zijn het meest waardevol om op foto terug te zien en daar ga ik dan ook voor.

Inmiddels heb ik al meer dan 100 shoots op mijn naam staan. En leg ik gezinnen en de mooiste dag van je leven op een ongedwongen, ongeposeerde manier vast, precies zoals jullie zijn.

Wil je een shoot bij me boeken, bekijk dan mijn portfolio of plan een fotoshoot via het contactformulier.

LEUKE WEETJES!

  • Ik ben op 16 augustus jarig en als je nog een datum zoekt om te gaan trouwen, die dag is het bijna altijd mooi weer!
  • Bij elke bruiloft krijg ik minimaal een keer tranen in mijn ogen.
  • Ik ben 1.56 cm, wat niet zo heel lang is. Daarom neem ik vaak een krukje mee tijdens het fotograferen, voor een hoger perspectief.